صدور حکم پرونده قاچاق سازمان یافته در گمرک بازرگان هراز به طرف تهران یکطرفه شد هشدار به مسافران نوروزی؛ بازگشت را به لحظات آخر تعطیلات موکول نکنید مجروح شدن ۷۶ هزار نفر در تصادفات نوروزی مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بوده‌است سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور

تاثیر ید رادیواکتیو روی درمان پرکاری تیروئید

دانشمندان متوجه شدند که استفاده از ید رادیواکتیو یا جراحی با افزایش بقا دربیماران با تیروئید پرکار مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحقیقاتی که روز شنبه در ENDO 2023، نشست سالانه انجمن غدد درون ریز در شیکاگو ارائه شد، درمان پرکاری تیروئید مانند ید رادیواکتیو یا جراحی با کاهش خطر مرگ همراه بود.

 

کریستین بوئلرت، استاد غدد درون ریز دانشگاه بیرمنگام انگلستان گفت: «پرکاری تیروئید شایع و با پیامدهای نامطلوب قلبی و متابولیکی طولانی مدت همراه است و انتخاب درمان بهینه برای آن هنوز نامشخص است.»

 

وی و همکارانش 55هزار و318 بیمار مبتلا به پرکاری تیروئید تازه تشخیص داده شده را شناسایی کردند که تحت درمان با داروهای پرکاری تیروئید (77.6درصد)، ید رادیواکتیو (14.6درصد)، یا تیروئیدکتومی (7.8درصد) بودند.

 

آنها همه علل مرگ و میر، حوادث قلبی عروقی نارسایی قلبی یا سکته مغزی و چاقی پس از درمان را بررسی کردند. میانگین پیگیری تقریباً 12 سال بود.

 

براساس داده‌ها، میانگین بقای افرادی که تحت درمان با داروهای تیروئید قرار گرفتند، 12 سال بود. بقا در کسانی که تحت درمان با ید رادیواکتیو بودند 1.7 سال و در تیروئیدکتومی(جراحی) 1.1 سال افزایش یافت.

 

این یافته ها فرآیندهای تصمیم‌گیری برای بیماران و پزشکان را هنگام در نظر گرفتن گزینه‌های درمانی بهینه مشخص می‌کنند و احتمالاً بر دستورالعمل‌های بالینی در آینده تأثیر خواهند گذاشت./ فارس

ارسال نظر